Destinatii ideale de toamna

0
1479

Unde poti admira cel mai bine culorile toamnei?

In emisfera de nord culorile de toamna isi fac aparitia la jumatatea lunii septembrie in timp ce in emisfera de sud, sezonul estival se instaleaza pe la jumatatea lunii aprilie. Indiferent de locul in care te afli, daca esti in cautarea unor culori specifice de toamna, galbene sau caramizii, iata cele mai potrivite destinatii in care le poti aprecia.

Japonia

Nuante caramizii si portocalii ilumineaza gradinile Sogenchi, in Japonia.

Statele Unite ale Americii
Frunzele multicolore din Harrisville, din statul New Hampshire, fac din acest loc o superba destinatie de toamna.

Spania

Un veritabil covor de frunze rosii-caramizii imbraca tara odata cu instalarea anotimpului toamna.

Austria

Copaci cu reflexii de cupru se pot admira deasupra caselor care dateaza din secolul XVI, la Hallstatt in special, in regiunea Salzkammergut.

Noua Zeelanda

In primele zile din luna martie iti recomandam sa faci o plimbare pe malul lacului Ruataniwha, nu departe de Twizel. Verdeata ti se va parea acoperita de un strat de lac de culoare naturala.

Elvetia

Exceptionalul lac Sils, situat in valea Engadine se imbraca in fiecare toamna cu o manta de culoarea caramelului.

Scotia

O furtuna de toamna se apropie de ruinele din secolul XVI ale castelului Ardvreck. Acesta din urma domina Loch Assynt, in comitatul Sutherland.

Portugalia

Porto, al doilea oras ca marime din Portugalia, este poarta de intrare care duce spre Valea Duoro. Aceasta regiune este populara in randul turistilor care isi doresc sa descopere recolta de toamna.

Romania

Mori traditionale, in complexul muzeal national ASTRA din Sibiu sunt numai bune de vizitat in aceasta perioada a anului, avand ca fundal culori superbe de toamna.

Vezi si:  Descopera cele mai izolate insule din lume pentru o schimbare de peisaj garantata!

China

Toamna, provincia Heilongjang este pur si simplu superba. Heilongjang inseamna “raul dragonului rosu” si marcheaza frontiera dintre China si Rusia. O regiune ce merita sa fie vizitata.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here