A devenit faimos pe internet cu limbajul lui „colorat”! Emiluţ, un băiat de patru ani, a strâns peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube

0
99807

Emiluţ a devenit viral pe internet, după ce milioane de oameni au ascultat mai multe clipuri în care apare şi care sunt pur şi simplu savuroase. Deşi vorbeşte indecent, băiatul de patru ani e destul de matur în gândire. „De ce nu mergi la grădiniţa? Cu Emiluţ” e una dintre filmările care i-au adus notorietate în lumea internauţilor. În video, el vorbeşte precum un om mare, într-un limbaj neaoş ardelenesc, dar şi extrem de „colorat”. Imaginile au fost văzute de peste 2 milioane de oameni.

Potrivit unor surse, Emiluţ este şi în realitate la fel ca în videoclipuri: un năzdrăvan care face multe trăsnăi, slobod la gură. În plus, el are grijă de cei doi fraţi mai mici atunci când părinţii săi sunt plecaţi la muncă.

În prima înregistrare de mai jos, Emiluţ îi spune unui bărbat care îl duce acasă cu maşina că: „Satana mai mere la grădiniţă”, dar el, nu. Băiatul are şi argumente importante pentru afirmaţia făcută. El a spus că lucrează împreună cu părinţii, ajutându-i la treburi, iar când e întrebat dacă este şi plătit, răspunde fără perdea că: „P#&@ bani!”.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here