A fost lansat primul desen animat despre dragostea dintre doi băieței

0
12699

Doi desenatori de la Colegiul de Artă și Design Ringling au lansat online primul desen animat dedicat iubirii dintre doi băieți, elevi de gimnaziu. Filmul are peste 30 de milioane de vizualizări pe canalul oficial de youtube, plus alte sute de mii de share-uri și repostări.

Povestea este simplă și emoționantă: un băiat se îndrăgostește de un coleg, dar îi e teamă că va fi respins.  Totuși inima lui o ia înaintea rațiunii și îl abordează pe celălalt copil. Sherwin și Ionathan, au devenit imediat eroii online-ului.  Sherwin, un băiat timid cu părul roșcat, ajunge la școală în așteptarea sosirii frumosului Jonathan. Sherwin se ascunde într-un copac și se uită cum Jonathan umblă citit o carte și mănâncă un măr. Brusc, inima lui Sherwin începe să bată rapid și pleacă spre Jonathan. Sherwin încearcă să-și prindă înapoi și să își ascundă inima. În cele din urmă, Sherwin își urmărește inima în interiorul școlii și o prinde, îm timp ce inima apucă degetul lui Jonathan.  Situația devine inconfortabilă, pe măsură ce ceilalți elevi se uită la cei doi băieți  îndrăgostiți. se rupe în două și Sherwin fuge cu jumătate. În afara școlii, Sherwin stă trist și singur, când Jonathan ajunge lângă el cu bucata de inimă ce a rămas în mâna lui. Iubirea învinge mereu. Cele două jumătăți ale inimii lui Sherwin se unesc din nou. Scena se estompează la negru, Sherwin și inima lui Jonathan stralucind și formând una singură.

Pe paginile oficiale ale autorilor mesajele curg, cei mai mulți declarând că este un film ”care îți topește inima”. Cei doi realizatori spun că filmul trebuia să fie proiectul lor de absolvire, inițial ținta inimii fiind o fetiță, dar la începutul anului au decis să deseneze povestea de dragoste dintre doi adolescenți băieți.

In a Heartbeat a câștigat deja șase premii.  Într-un interviu pentru MTV News, cei doi realizatori spun că succesul îi face să-și dorească și un lung metraj despre cei doi băieți.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here