EXCLUSIV Inna, moment jenant pe scenă la Sibiu, de Revelion! Ce le-a mărturisit oamenilor veniți să o vadă

0
8721

Ce emoții au încercat-o pe Inna la concerul de Revelion pe care l-a susținut la Sibiu! Artista a fost urmărită de ghinion încă de dinainte de a intra pe scenă. S-a lăsat așteptată din cauza problemelor tehnice, a tremurat de frig în încercarea de a străluci în fața publicului și a încheiat spectacolul cu o mărturisire care i-a lăsat mască pe oamenii adunați să o vadă.

Inna a dat-o în bară la primul ei concert de la Sibiu. Artista, care strânge sute de mii de spectatori la concertele pe care le susține în străinătate, a trecut printr-un moment penibil de Revelion. Artista a fost chinută toată seara de un artificiu la care a apelat pentru a fi impecabilă în fața publicului. Din păcate, peruca i-a jucat feste și a fost pe punctul să o piardă de mai multe ori. Vizibil deranjată că a fost teribil încurcată de coafura ei, Inna a stat numai cu mâna în păr, ba chiar s-a ascuns după pupitrul dj-ului ca să se aranjeze și a întrerupt concertul pentru puțin timp. Ca să scape de corvoadă, artista s-a văzut nevoită să renunțe de tot la ea și a făcut-o direct pe scenă, încercând să treacă elegant peste situație. Publicul a rămas mască după ce solista și-a aruncat enervată la culme peruca din cap.

“Vreau să creez un moment de reality show și nu obișnuiesc să fac asta. Vreau să vă dau un secret din culisele artistelor, și nu numai de la noi, ci de peste tot… În seara de Revelion, când sunt 0 grade și când trebuie să venim să cântăm și să fim super frumoase, noi mai decurgem și, uitați-vă la mine, pentru că este un moment important, la …genul ăsta de chestii. Doar că de data asta a fost cea mai proastă inspirație pe care am avut-o, pentru că mi se tot trăgea și am zis că o să rămân fără ea și atunci … m-ați văzut și fără artificiu. Știți acum. Când o să le vedeți și pe Alina Eremia sau Antonia o să vă întrebați dacă au perucă sau nu. Tot timpul o să fie înșelător”, s-a scuzat artista care a continuat recitalul cu părul prins într-o coadă, spre surpinderea publcului care nu a înțeles de ce jurata de la Vocea României Junior s-a chinuit atât din moment ce putea să intre pe scenă de la început fără perucă. Inna nu este singura solistă care poartă peruci. De la noi, Delia obișnuiește să-și schimbe des look-ul apelând la astfel de trucuri. În lumea artiștilor internaționali, Rihanna este campioană la acest capitol. Ea a cheltuit în 2017 nu mai puțin de un milion de dolari pentru extensii, peruci și alte artificii legate de coafuri sofisticate.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here