Volkswagen Advanced, un nou SUV dedicat pietei din China are toate sansele sa ajunga in Europa

0
3876

Zilele aceastea, Volkswagen a declarat ca analizeaza posibilitatea de a exporta noul SUV Advanced de segment de mediu si in alte tari, din Europa in special, chiar daca acesta era initial dezvoltat exclusiv pentru piata din China.

Odata cu lansarea noii generatii Touareg de la Beijing, Volkswagen a dezvaluit si un SUV nou dedicat pieteti din China. Acest Volkswagen nou, Advanced, reprezinta un model  de segment D si face parte dintr-un lot alcatuit din 10 SUV-uri care urmeaza sa fie dezvoltate exclusiv pe piata din China pana in 2020 insa oficialii au anuntat deja o posibila schimbare radicala de planuri.

Directorul care se ocupa de dezvoltarea tehnica in cadrul Volksvagern, Frank Welsch, a declarat faptul ca se fac deja o serie de analize pentru a decide posibilitatea ca acest nou SUV Advanced sa fie exportat si in alte tari, in Europa in special – In prezent este exclusiv pentru China, dar sunt perfect de acord ca este un SUV puternic, iar in prezent evaluam sansele de a-l aduce si in alte tari. Designul este grozav si asa este si tehnologia a declarat acesta.

Volkswagen mai are o multime de planuri ambitioase anul acesta in privinta SUV-urilor si pentru celelalte piete. Cu alte cuvinte, constructorul german are in vedere o gama de 19 SUV-uri la nivel global pana in anul 2020. Deoarece 10 sunt dedicate initial doar pietei din China, acest lucru inseamna ca celelalte 9 urmeaza sa fie dezvoltate exclusiv pentru SUA si Europa. Urmatorul pe lista este Volkswagen T-Cross despre care se zvoneste ca va fi prezentat deja in toamna acestui an.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here