Cine o va inlocui pe Diana Dumitrescu la Ferma Vedetelor?

0
7140

Diana Dumitrescu a parasit Ferma Vedetelor insa locul ei se va ocupa rapid. O multime de concurenti noi vor fi adusi de cei de la ProTV incepand cu saptamana viitoare. Luptatorul K1 Cristi Mitrea si DJ Wanda sunt doar cativa din cei care urmeaza sa intre in ferma din Sibiu.

Se pare ca la Ferma Vedetelor se strang randurile. Francisco, baiatul cunoscutului master chef Patrizia Paglieri si actrita Diana Dumitrescu au parasit deja concursul insa urmeaza sa fie imediat inlocuiti de DJ Wanda si Cristi Mitrea. Deja de cateva zile ruleaza spoturile cu cei doi la Pro TV drept urmare nu mai este un secret pentru nimeni cine vor fi noii concurenti de la indragita emisiune. Cei mai noi concurenti care trebuie sa demonstreze faptul ca se descurca fara probleme fara confortul de acasa sunt DJ Wanda si Cristi Mitrea.

Diana Dumitrescu este cea care a parasit competitia saptamana aceasta. Patrizia Paglieri si-a facut deja bagajele si asteapta sa treaca de duel insa actrita a ales-o pe Narcisa Suciu cea pe care de altfel a si invins-o intr-un final. Francisco, fiul Patriziei Paglieri a fost si el nevoit sa plece acasa dupa ce a fost infrant in duelul cu Daniel Iordachioaie.

Un numar de 12 vedete au intrat la Ferma Vedetelor, o cladire dezafectata, situata in apropiere de Sibiu in sezonul cu numarul trei al indragitei emisiuni. Emisiunea este prezentata de frumoasa Monica Barladeanu. Concurentii sunt pusi pe treaba de Nea Rata si sunt nevoiti sa munceasca pe rupte asta deoarece nu exista niciodata suficienta mancare pentru toti. In cele trei luni petrecute departe de civilizatie, concurentii au pierdut in total numai putin de 100 de kilograme. Au fost cazuri in care concurentii au plecat si cu kilograme in plus. Ramane de vazut cum va fi in cazul acestor concurenti.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here