Jeremy Renner merge din nou dupa accidentul suferit

0
4743
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 22: Jeremy Renner attends the Hawkeye New York Special Fan Screening at AMC Lincoln Square on November 22, 2021 in New York City. Theo Wargo/Getty Images for Disney/AFP (Photo by Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Actorul american, care a fost spitalizat in urma unui grav accident cu plugul de zapada in ziua de Anul Nou, se afla la reabilitare de la sfarsitul lunii ianuarie.

Jeremy Renner, care a fost grav ranit de propria masina de deszapezire in timp ce curata zapada in fata casei sale din Nevada, la 1 ianuarie, este pe cale sa se recupereze. In aceasta duminica, 26 martie, starul Marvel a impartasit un videoclip in care apare in ambele picioare, mergand pe o banda de alergare.

„Acum trebuie sa gasesc alte lucruri pe care sa le fac pentru ca organismul meu sa se recupereze asa cum vreau eu”, a scris el in legenda videoclipului de mai jos. „Este ca si cum as avea un baston”, spune actorul american in clip, inainte de a explica ca mersul pe o banda de alergare antigravitationala este ca si cum as folosi „doar 40% din greutatea corpului meu”.

Pe Instagram si Twitter, starul isi informeaza regulat fanii de la accidentul sau. La sfarsitul lunii ianuarie, actorul a impartasit o fotografie cu el insusi in curs de reabilitare pe un pat medical, cu acest mesaj: „antrenamente de dimineata, rezolutii, totul s-a schimbat in acest nou an special”.

Reconectarea cu placerile vietii

Dupa doua saptamani petrecute intr-o unitate de terapie intensiva in urma accidentului, el a mai spus pe 17 ianuarie ca se bucura din nou de placerile vietii, cum ar fi vizionarea unui serial sau un masaj de la sora si mama sa.

Pe 1 ianuarie, actorul a trebuit sa fie spitalizat dupa ce a fost grav ranit de propria masina de deszapezire in timp ce curata zapada in fata casei sale din Nevada (vestul SUA). In varsta de 50 de ani a fost calcat de utilaj.

Acele peste 30 de oase rupte se vor vindeca, vor deveni mai puternice, pe masura ce dragostea si legaturile cu familia si prietenii se vor adanci, a asigurat Renner publicul, multumindu-le tuturor celor care i-au trimis mesaje de sustinere. „Dragoste si binecuvantari pentru voi toti”, a incheiat el.

Protagonist in prezent in cel de-al doilea sezon al serialului „Mayor of Kingstown”, difuzat de Paramount in Statele Unite, Jeremy Renner a inceput ca actor in filme independente inainte de a decola la Hollywood in mai multe superproductii.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here