Garantia monitoarelor Philips se extinde in Romania

0
3927

MMD, partener licentiat Philips si lider in industria monitoarelor a anuntat recent extinderea garantiei la 3 ani pentru toate monitoarele Philips cumparate in Romania incepand cu data de 1 ianuarie 2018, indiferent de linia de produse aleasa.

Absolut toate monitoarele LCD Philips sunt proiectate si fabricate la cele mai inalte standarde si ofera performante de inalta calitate, pot fi instalate deosebit de usor de oricine si la fel de usor de utilizat. Increderea MMD in calitatea monitoarelor sale se reflecta prin extinderea garantiei la trei ani pentru absolut toate produsele existente pe piata din Romania, incepand cu luna ianuarie a acestui an. Un fapt ce evidentiaza inovatia monitoarelor produse de Philips dar si serviciile ireprosabile de care beneficiaza toti clientii.

Anii trecuti, perioada de garantie era diferita in functie de linia de produse existenta pe piata. In timp ce persoanele care optau pentru gama Business B, P, S si BDM se puteau bucura de o garantie de pana la trei ani, gamele V, C si E dispuneau in schimb de o garantie de doar 2 ani. O diferenta care nu mai este valabila din acest an asta deoarece MMD ofera de acum inainte o garantie de 36 de luni pentru absolut toate produsele cumparate dupa data de 1 ianuarie 2018. Insa exista totusi unele lucruri care raman neschimbate si anume: cea mai simpla modalitate de a revendica si a primi garantia in cazul in care se defecteaza monitorul este furnizarea dovezii de cumparare, a chitantei cu alte cuvinte. Cumparatorii trebuie deci sa pastreze chitanta intr-un loc sigur daca vor sa beneficieze de garantie in cazul unei defectiuni a monitorului. In plus, trebuie sa citeasca cu atentie termenii de garantie care insotesc monitorul achizitionat.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here