Romanii isi cauta locuri de munca in strainatate

0
4539
Romanii isi cauta locuri de munca in strainatate

Foarte multi romani isi cauta locuri de munca in strainatate. Acestia au aplicat in tari precum Germania, Franta,  Olanda si Marea Britanie. Pana acum cativa ani Spania si Italia dominau clasamentul dar aceste destinatii se afla in prezent detronate de Austria sau Belgia.

     Iata ce cauta in prezent romanii

Foarte multi romani s-au intors in aceasta perioada in tara datorita faptului ca si-au pierdut locul de munca pe care il avea in tari precum Spania, Italia, Marea Britanie sau Germania. Potrivit https://ponturifierbinti.com/locuri-de-munca-romania-strainatate raspandirea in ritm alert a virusului Covid-19  a afectat puternic economia din tara noastra.

Relaxarea masurilor de raspandire Covid-19 a adus cu sine o crestere a numarului de aplicari pentru locurile de munca din strainatate.

„Sunt mulți români care au așteptat momentul în care să se simtă cât de cât siguri să se întoarcă la muncă în afara țării, însă, față de anii trecuți, încă vedem o rezervă în dorința de a pleca. Unul dintre motive este acela că oamenii au început să ia în calcul mai multe aspecte atunci când se decid să emigreze, cum ar fi certitudinea că viitorul angajator le va oferi asigurare de sănătate sau că vor avea un salariu suficient de mare încât să își poată permite îngrijiri medicale sau spitalizare în cazul unei posibile infectări cu coronavirus. Înainte de perioada aceasta, rar era condiționată plecarea din țară de astfel de criterii”, transmite Bogdan Badea, CEO eJobs, Romania.

Foarte multi romani isi doresc in acest moment sa plece din nou in strainatate pentru a se putea bucura din nou de confortul cu care sunt obisnuiti. Cea mai cautata categorie ramane totusi cea din sectorul medical.  Pe urmatorul loc sunt clasati muncitorii calificati, cei care doresc sa lucreze in productie dar si cei cu experienta in constructii si instalatii.

Toti acesti muncitori care isi doresc sa mearga din nou in straintate pot accesa in acest moment platforme speciale in care vor gasi locurile de munca pe care le doresc.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here