Ce făcea ”Prinţişorul” Cămătarilor în timp ce Înalta Curte îi pronunţa condamnarea

0
13621

l-a întâlnit pe Mario Balint, fiul lui Sile Cămătaru, chiar în timp ce Înalta Curte îi pronunţa condamnarea. “Prinţişorul“ Cămărilor se plimba liniştit prin mall, împreună cu iubita şi băiatul lui, de care este tare mândru.

Cei trei s-au plimbat o perioadă prin magazine, comportându-se ca o adevărată familie. Gesturile tandre nu au lipsit, în ciuda faptului că erau în public. Băiatul părea tare fericit că îi are alături pe ambii părinţi. Când nu îl ţinea de mână pe tatăl său, era în braţele mamei lui.
În 2014, Mario şi partenera lui s-au certat foarte tare, bărbatul fiind devastat de durere după ce iubita lui a plecat din căminul conjugal. Atunci, tânărul a mărturisit că trece printr-o agonie sufletească. (CITEŞTE AICI mai multe detalii) În cele din urmă, au reuşit să depăşească toate problemele, iar acum Mario apreciază mai mult clipele petrecute alături de familia lui. (VEZI ŞI: S-au împăcat! CANCAN.ro are primele imagini cu unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi!)

Fraţii Cămătaru, condamnaţi la ani grei de închisoare cu executare
Liderii clanului „Cămătarilor” din Capitală, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, dar şi şefii grupării „Sportivilor” au fost condamnaţi la ani grei de închisoare cu executare într-un dosar care este pe rolul instanţelor de patru ani şi jumătate. Sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, deşi, în primă instanţă, pedeapsa lui fusese de şapte ani. Nuţu a rămas cu sentinţa dată de Curtea de Apel Bucureşti, adică cinci ani şi cinci luni, tot cu executare. În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Şeful clanului Sportivilor a fost condamnat, la rândul lui, la nouă ani de închisoare.

Nuţu şi Sile Cămătaru, precum şi liderul clanului „Sportivilor”, Radu Cristian Roşca, au fost trimişi în judecată în iulie 2013, alături de alţi 51 de interlopi, pentru săvârşirea de infracţiuni de violenţă.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here