Monica Anisie, ministrul propus la Educatie este profesor atestat la Academia de Informatii

0
17136

Monica Anisie este profesor de Limba Romana in cadrul Colegiului National Tudor Vianu din capitala. Monica Anisie a ocupat mai multe functii de-a lungul anilor, inclusiv in Ministerul Educatiei dar si in cadrul Administratiei Prezidentiale. In plus, anul acesta a preluat conducerea organizatiei PNL sectorul 2.

Monica Anisie este absolventa de Universitatea Bucuresti si are doua diplome de Master, una in Management Educational si cea de-a doua in Integrare Europeana si problematica sociala.

Monica Anisie a ocupat functiile de inspector adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Bucuresti (2009-2011), secretar general adjunct in cadrul Ministerului Educatei (in perioada 2011-2012), consilier in cadrul Administratiei Prezidentiale ( in perioada 2012-2014), director in cadrul departamentului Inspectie scolaa dupa care director general in MEN (perioada 2014-2016), secretar de stat (perioada 2016-2017) si apoi din nou consilier in cadrul Administratiei Prezidentiale.

Monica Anisie a obținut în 2011 un atestat de la Academia Națională de Informatii, potrivit g4media.

In urma cu doar doua saptamani, Monica Anisie acuza Ministerul Educatiei pe care ar urma sa il conduca de faptul ca ii discrimineaza pe elevii care obtin medii sub 5, prin obligatia de a urma scolile profesionale.

Monica Anisie a lansat in septembrie un proiect prin care ofera o serie de cursuri gratuite pentru elevii din secotrul 2. Proiectul „Educatie la puterea 2″ contine „Centrul educational de pregatire si (re)creatie activa” pentru elevii si tinerii din Sectorul 2.

„Noul lider al PNL Sector 2, Monica Cristina Anisie, este de peste 20 de ani profesor de limba si literatura romana. Ea nu a putut sa nu se implice intr-un proiect educational de o asemenea amploare”, se spune intr-un comunicat al liberalilor.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here