Meghan Markle – celebritatea cu care a flirtat inainte de relatia cu printul Harry

0
6987

Inainte cu cateva luni de relatia cu printul Harry, Meghan Markle flirta cu o vedeta din televiziunea americana…despre cine este vorba?

Pe data de 19 mai 2018, Meghan Markle a avut parte de o zi mai ceva ca in basme. Imbracata intr-o rochie Givenchy de aproximativ 345 000 de euro, actrita retrasa din activitate a spus un mare DA barbatului vietii sale, printul Harry. O uniune urmarita de aproape de aproximativ trei miliarde de curiosi din intreaga lume si care a dat nastere unui micut Archie, in urma cu putin timp, aproape un an mai tarziu, pe data de 6 mai. Cu toate acestea, viitorul putea sa fie cu totul si cu totul asltfel pentru ducesa in varsta de 37 de ani. Asta daca este sa ii dam crezare tabloidului Sun care sustine ca, inainte cu cateva luni de relatia cu printul Harry, era sa cada in bratele altui barbat…

Meghan Markle a flitrat cu o vedeta X Factor inainte de Harry.

Cu cateva luni inainte de a se intalni cu printul Harry, Meghan ar fi filtrat cu o persoana cunoscuta de catre telespectatorii americani si anume cu cantaretul Matt Cardle, participant la editia cu numarul 7 al show-ului X Factor. Matt Cardle este cel care a facut primul pas spre cea care tocmai divortase de Trevor Engelson.

Au discutat si ea a fost cea care i-a propus sa se intalneasca. O intalnire care pana la urma nu a avut niciodata loc deoarece Matt si-a gasit fericirea intre timp in bratele unei alte femei. Atat mai bine pentru printul Harry!

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here