Bătaie la o petrecere de Revelion | O fetiță a fost rănită

0
6630

Incidente la petrecerea de Revelion de la un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Nemulţumiţi că DJ-ul nu pune manele, mai mulţi bărbaţi au început să arunce cu scaune prin sală şi astfel s-a iscat o încăierare generală. O fetiţă a fost rănită uşor.

Imaginile au fost filmate chiar în timpul petrecerii de Revelion de la un hotel de lux. Scandalul a început după ce unul dintre clienţi i-a cerut DJ-ului să pună manele. Cum acesta a refuzat, a început bătaia.

Nicolae Sofianu, patron hotel: „„Din păcate nimeni nu îşi poate selecta persoanele care vin. Noi avem un sistem de pază. La ora 3.30, rămânând o singură persoană pentru că nu mai era foarte multă lume. Şi atunci s-a produs incidentul şi este foarte greu să previi o chestie spontană.”

Depăşit de situaţie, agentul de pază a chemat în ajutor mai multe echipaje de poliţie.

Sandra Dăscălete, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea: „A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice conform articolului 242 din Codul Penal. „

Din cauza scandalului, turiştii au fost nevoiţi să se retragă în camere.

-Aşa e când sărbătoresc, unii mai melomani, un alt gen de muzică. S-a aruncat cu scaune. Pentru copii poate a fost mai rău.”

La revelion au participat 250 de oameni care au plătit câte 350 de lei fiecare pentru petrecere.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here