Nadal l-a invins pe Zverev

0
4488

Rafael Nadal, castigatorul turneului Masters 1000 de la Roma, pentru a opta oara, ajunge, ca de obicei, marele favorit la Roland-Garros.

Daca ploaia nu i-ar fi incurcat socotelile lui Zverev, scorul fiind de 3-1 in favoarea sa, in timpul meciului cu Rafael Nadal, germanul ar fi castigat partida cu siguranta. Nadal a avut in sfarsit pe teren un adversar pe masura. Zverev va avea in viitor cu siguranta un cuvant de zis in istoria tenisului insa de aceasta data norocul – mai precis ploaia – nu a fost de partea sa.

In realitate, aproape un set si jumatate, Zverev a reusit sa ii demonstreze lui Nadal ca se pricepe, ca detine toate armele pentru a castiga acest meci. Putem spune ca la un moment dat lui Nadal i s-a facut frica, a fost la un moment dat convins ca nu va castiga aceasta partida. Insa, in acelasi timp, a reusit sa se calmeze si sa se bazeze pe capacitatea sa de a gasi solutii in cele mai delicate momente, in ciuda ploii puternice. Cu acest gen de calitati a reusit sa castige aceasta partida perturbata de ploaie.

Drept urmare, Rafael Nadal, in varsta de 30 de ani, a reusit sa il invinga pe germanul Zverev. Rezultatul a fost o partida de calitate, in cadrul careia fostul lider mondial s-a vazut nevoit sa apeleze la o multime de resurse pentru a trece de adversar, mai ales ca a fost condus cu 2-1 la seturi insa a reusit sa isi revina si sa se impuna.

Dezamagirea lui Zverev a fost mare insa crampele si ploaia i-au dat de furca. In ultimul set a inceput sa aiba crampe, aparute dupa cel mai lung set de mingi, care a avut numai putin de 37 de lovituri. Aceste crampe s-au datorat, cel mai probabil nervilor.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here