Descopera secretele SEO care te ajuta sa depasesti concurenta

0
4692

On-page SEO este o practica de optimizare tehnica a paginilor web individuale, ce are ca rezultat o mai buna pozitionare si un trafic mai mare in cadrul motoarelor de cautare.

Majoritatea site-urilor romanesti inca sunt construite fara a se tine cont de principiile SEO, ceea ce ofera un mare avantaj de marketing antreprenorilor care au incorporat in propriul website normele SEO

Ce este SEO on-Page?

SEO on-page este procesul de optimizare seo a paginilor unui website. SEO on-page are ca obiectiv optimizarea in ansamblu a unui website la nivel de structura si continut. Rezultatul se reflecta in listarea pe prima pagina a site-ului tau in urma cautarii executate in motorul de cautare.

Iata mai jos o serie de elemente ale unui site ce trebuie adaptate pentru a integra normele SEO.

Titlul etichetelor–  pune cuvintele cheie pentru care ai optat in eticheta titlului pentru fiecare pagina de pe site;

Titlurile– Titlurile sunt de obicei cele mai mari cuvinte afisate pe pagina, motiv pentru care motoarele de cautare le acorda o atentie speciala. Este recomandabil sa integrezi cuvintele cheie in titlul fiecarei pagini de pe site. Este important de retinut ca acestea trebuie sa reflecte cu exactitate continutul fiecarei pagini;

Structura Url-urilor –Daca este posibil, va fi util ca adresele URL sa contina cuvinte-cheie. Nu trebuie sa modifici URL-urile vechi decat daca intentionezi sa  le redirectionez pe cele vechi catre cele noi. Este cu tarie recomandabil sa apelezi la specialisti in acest sens.

Alt Text pentru imagini– Orice sistem de gestionare a continutului ar trebui sa va permita sa adaugati ceva numit “alt text” la toate imaginile de pe site. Acest text nu este vizibil pentru vizitatorul obisnuit. “Textul alt” este de fapt utilizat de sofware-ul de citire pentru a-i ajuta pe utilizatorii nevazatori sa inteleaga continutul imaginilor. Motoarele de cautare acceseaza site-urile intr-un mod similar. Prin urmare, inserarea unor cuvinte cheie relevante va produce o descriere mai exacta a continutului si va ajuta motoarele de cautare sa inteleaga continutul paginii web;

Viteza de incarcare a paginilor– Google doreste sa-i ajute pe utilizatori sa gaseasca cat mai repede ceea ce cauta prin intermediul motorului de cautare. Prin optimizarea on-page a site-ului tau Google te va pozitiona mai bine in rezultatele cautarilor efectuate.

Continutul paginii– Continutul paginilor unui website trebuie sa fie cat mai relevant si util pentru fiecare utilizator. Daca acestia cauta ceva prea specific pentru a fi gasit pe site-ul tau, trebuie facute ajustarile necesare pentru ca utilizatorii sa poata gasi ceea ce cauta. Continutul paginii trebuie sa fie lizibil si inteligibil in acceasi masura pentru utilizatorii umani si motoarele de cautare, iar Google are diferite modalitati pentru a evalua nivelul de relevanta al unui site;

Legaturile interne– legaturile interne se refera la felul in care paginile unui website sunt interconectate. Legarea interna la alte pagini de pe site-ul web este utila vizitatorilor si este de asemenea utila pentru motoarele de cautare. Optimizarea SEO on-page se asigura ca site-ul poate fi citit cu usurinta de publicul tinta, dar si de robotii motorului de cautare. In acest fel, motoarele de cautare pot sa indexeze cu usurinta paginile unui site web, ajutandu-le sa inteleaga ce contine un site web si sa navigheze cu usurinta structura si continutul acestuia. Optimizarea legaturilor interne se relfecta la randul ei in clasamentul unui site in pagina de rezultate.

Alege o echipa competenta si dedicata

Pozitionarea pe prima pagina in rezultatele cautarii web este rezultatul unor actiuni de optimizare tehnica specifice.  Optimizarea SEO presupune actiuni repetate, de natura tehnica si semantica. In spatele oricarei campanii SEO de succes se afla o echipa specializata in optimizare SEO on-page si off-page.

Fortin este o agentie de comunicare digitala dedicata indeplinirii obiectivelor de  marketing ale clientilor sai. Firma SEO Fortin este eficienta si prompta in derularea  campaniilor de optimizare SEO si duce la rezultate care cresc vanzarile pentru clientii  sai. Specialistii Fortin elaboreaza si implementeaza strategii de optimizare SEO eficiente si durabile, determinand o indexare in topul rezultatelor de cautare ale motoarelor dedicate.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here