Windows 11- care este configuratia minima?

0
7089

Disponibila din aceasta toamna, noua versiune de Windows va fi propusa gratuit, prin intermediul unui update propus utilizatorilor de Windows 10. Dar, va trebui sa te asiguri de faptul ca ai un calculator sau laptop care sa suporte aceasta configuratie.

Cu noul sau Windows, Microsoft propune o interfata mai moderna si mai ergonomica. Widgeturile ajung si ele in Windows, in timp ce Microsoft Teams va fi propusa drept o alternativa pentru mesageria FaceTime pe care Apple o propune pentru Mac.

In orice caz, te asteapta o multime de noutati minunate.

Iata care sunt configurarile minime pentru a instala Windows 11 atunci cand aceasta va fi disponibil.

Mai intai, calculatorul tau trebuie sa aiba un procesor de 1 GHz minim si o compatibilitate de 64 de biti. Trebuie deci sa ai o memorie de minim 4 GB, dar si o stocare de 64 de GB. Placa video trebuie sa fie compatibila DirectX 12/WDDM. Iar ecranul trebuie sa aiba minimum 9 inchi diagonala cu o rezolutie HD 720 p minim, dar si 8 biti.

Microsoft aminteste si de Trusted Platform Module, versiune 2.0 printre exigentele necesare pentru a putea instala Windows 11. Si firma precizeaza de asemenea faptul ca, vor fi necesare un cont Microsoft, dar si o conexiune la Internet.

Microsoft propune si un program, PC Health Check pentru a vedea daca este compatibil sau nu.

Pentru moment, inca este prea devreme pentru a spune daca Windows se va bucura de un real succes sau nu. Dar, in orice caz, Microsoft lanseaza noul sau Windows acum cand toata lumea lucreaza si invata de acasa si vanzarile la calculatoare si laptopuri au explodat, pur si simplu.

Windows poate sa fie considerat drept raspunsul de la Microsoft pentru mac OS Monterrey, noul sistem MacOs dezvaluit de Apple recent la conferinta sa WWDC.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here