Stela Enache e superbă, dar stai să o vezi pe fiica ei

0
37026
Stela Enache lansare disc

Interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu”, compusă chiar de regretatul ei soţ, Florin Bogardo, ne uimeşte de fiecare dată cu frumuseţea şi cu rafinamentul ei. Stela Enache a dat însă aceste calităţi mai departe, fiicei ei, pe care Click! ţi-o arată, în premieră.

Stela Enache (67 ani) arată senzațional la vârsta ei şi şi-a păstrat silueta de odinioară: ”Am tot 59 de kilograme, ca în studenţie, dar nu ţin diete, ci muncesc mult şi toată ziua sunt pe drumuri”, ne-a declarat ea. Este solicitată să cânte peste tot, inclusiv în discoteci frecventate de tineri. Artista, care a făcut furori în anii ‘80 cu melodiile soțului ei, regretatul compozitor Florin Bogardo, îşi ia energie de la familia ei superbă.

Stela Enache, Florin Bogardo, Ani de liceu, Liceeni, concerte, Discoteca, cluburi, generatia de aur

Laura Maria, fiica Stelei Enache, este stabilită în Italia
foto: arhivă personală

Văduvă de aproape 9 ani, Stela Enache își vizitează copiii luna aceasta, într-o vacanță peste hotare. Artista se mândrește cu cei doi copii ai ei, fiica Laura Maria și cu băiatul, Anton Marian, care au şi făcut-o bunică. Fata a studiat design interior și locuiește în Italia, iar băiatul a făcut Turism, Management și Economie, după care s-a stabilit în Germania.

Stela Enache, Florin Bogardo, Ani de liceu, Liceeni, concerte, Discoteca, cluburi, generatia de aur

Stela Enache, Florin Bogardo şi cei doi copii ai lor
foto: arhivă personală
Stela Enache, Florin Bogardo, Ani de liceu, Marina Florea, Fuego, Gramofonul cu amintiri, spectacol Pitesti

Stela Enache şi Laura, fiica ei
foto: arhivă personală

Stela Enache şi fiul ei, Anton Marin
Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here