Sulfurosul parcurs al lui Karim Benzema

0
3468

De curand, celebrul fotbalist a implinit 34 de ani.

Proxenetism, clipuri video compromitatoare, tentative de rapire, numeroase au fost subiectele care au patat reputatia lui Karim Benzema. Copil teribil al fotbalului francez, s-a facut remarcat la Real Madrid si s-a reintegrat, spre bucuria fanilor, in echipa nationala a Frantei in cadrul Euro 2020.

Tentativa de rapire

Acest subiect a fost indelung dezbatut de presa. Pe data de 19 octombrie 2018, Benzema ar fi fost implicat intr-o tentativa de rapire, orchestrata de prieteni apropiati ai fotbalistului.

50 000 de euro

Totul a inceput in Maroc, unul din agentii si bun prieten al fotbalistului, pe nume Leo Da Suza a calatorit de urgenta la Marrakech pentru a recupera suma de 50 000 de euro cash. Acesta este retinut de vamesii marocani care, de altfel, ii confisca o mare parte din bani. Numerosi sunt cei care cred ca, in realitate Leo Da Suza a ramas cu banii.

Benzema si-a inceput cariera la echipa din Lyon, orasul sau natal. Rapid, fotbalistul se face remarcat. In sezonul 2004-2005 inscrie 12 goluri in 14 partide.

In cadrul sezonului 2008-2009 devine al doilea cel mai bun golgheter din Liga 1, cu numai putin de 17 goluri. A jucat o perioada in echipa nationala a Frantei. In 2006, apare prima controversa. Abordat de echipa nationala a Algeriei, Benzema alege Franta. Isi justifica astfel alegerea: Algeria este tara parintilor mei, este in inima mea, insa, din punct de vedere sportiv aleg Franta. Unii l-au acuzat pentru faptul ca Franta nu este in inima sa.

In 2010, este citat intr-un caz de proxenetism. Este acuzat pentru faptul ca ar fi solicitat o prostituata minora. Insa, la scurt timp, acuzatiile impotriva sa sunt retrase.

La scurt timp de la acuzatiile aduse ca nu ar fi cantat imnul Frantei in cadrul unei partide, Benzema ofera explicatii. Acesta a declarat ca, dupa parerea lui, La Marseillaise face apel la razboi si acest lucru nu ii place.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/288612/le-sulfureux-parcours-de-karim-benzema

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here