Intrebari si raspunsuri despre Salsa Cubana

0
6120
poza-4-dans

Exista din ce in ce mai multi oameni care iau in considerare o scoala de salsa cubana, care sa le ocupe timpul intr-un mod placut. Totusi, multi dintre acesti oameni se afla la inceput si nu indraznesc sa contacteze un club de Salsa sau de dansuri latine, in ciuda faptului ca numarul lor este foarte mare. Conform celor de la fiestacubana.ro, exista dansuri Latino Cluj, Bucuresti si in general in mai toate orasele mari din tara.

Pentru a beneficia de toate avantajele oferite de salsa Cubana, orice incepator trebuie sa isi faca, in primul rand, curaj, asadar vom incerca sa raspundem la o serie de intrebari.

Este greu acest dans?

Nu, nu este greu. Odata ce este invatat poate sa fie dansat cu o destul de mare usurinta. Este un dans pe care poate sa il practice oricine, fara foarte mari probleme. Muzica a fost cea care a dus la nasterea acestui dans, asadar, oricine simte ritmul muzicii poate sa si danseze.

Poate sa fie dansat si de catre barbati?

Cu siguranta. Desi exista ideea preconceputa ca Salsa Cubana este un dans pentru femei si pentru barbati efeminati, realitatea este cu totul si cu totul alta. Dansul nu afecteaza cu absolut nimic masculinitatea, ba din contra, ajuta la socializarea cu o multime de fete si la comunicarea mult mai usoara.

Este nevoie de talent pentru a dansa Salsa?

Cei care doresc sa o faca doar pentru a se bucura de numeroasele avantaje oferite nu au nevoie de talent. Evident, cei care doresc sa participe la diverse concursuri trebuie sa aiba talent si sa munceasca destul de mult. Cativa pasi de salsa insa, se fac foarte usor.

Cat de scumpa este o astfel de activitate?

De regula, o singura lectie costa 15-20 de lei. Pretul poate sa creasca sau sa scada in functie de scoala de dans salsa cubana pentru care se opteaza, in functie de instructor si in functie de locul unde se gaseste scoala. Per total insa, nu este un dans costisitor, ba din contra.

In cat timp se poate invata dansul?

Orice persoana care se afla la inceput poate sa invete primii pasi de Salsa Cubana inca din prima sedinta. Pentru un dans cursiv si rezultate bune insa, este nevoie de ceva mai multe sedinte. Acest dans poate ascunde miscari complexe, care sunt invatate mai greu.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here